Categorie_Kleding.png
Productgroep

Bedrijfskleding

Door de uitgebreide bewerkingsmogelijkheden maken we van een basis kledingstuk een compleet gepersonaliseerd kledingstuk. Denk aan bedrukken en borduren van logo's. Maar er kan veel meer: knoopjes, ritsen, zipperpullers, emblemen (van stof, rubber tot leer) in jouw kleuren voor een echt fashion accent! Daarmee ga je zeker opvallen! Het is ook mogelijk om kleding geheel in je eigen huisstijl te laten produceren. Voor sportkleding (vooral fiets en hardloop) hebben we een samenwerking met Craft en kun je waanzinnige outfits creëren. Bezoek onze showroom, dan vertellen we je graag meer. We laten je graag zien, voelen en passen!

Neem contact met ons op

Wall of fame

Laat je inspireren!

Statia_Divers
Statia Divers - Golden Rock Resort

'Een nieuw onderdeel van het Golden Rock Resort: Statia Divers heeft een eigen logo en vraagt ook om eigen kleding voor het personeel'. 

Actief werk!
VB Fysio kleding

Voor het hele team van VB Fysio hebben wij Craft werkkleding mogen leveren.  (Polo) Shirts met optimaal pasvorm comfort. Materiaal is 100% polye

Casual socks
Sokken Walraven Europe B.V.

Uniek! Sokken in je eigen design. Voor Walraven Europe B.V. mochten wij deze sokken maken. Op de sokken zie je het design met beugels. Een product dat

Strijkvrij in stijl!
A. v. Wees Overhemden

Al eens bij A. van Wees langs geweest voor een proeverij of om lekker te eten? Ze zitten op de Herengracht 319 in Amsterdam. Voor het personeel advise

Golden_Rock
Golden Rock

Waar denk je aan bij het opzetten van een nieuw Resort? Misschien niet gelijk aan de promotionele items. Doen wij voor je! Met de promotionele items m

Hoogvliegers_cap
Hoogvliegers cap

Een cap met meerdere kleuren borduring is één vrolijk geheel! Laat Stichting Hoogvliegers nu ook dit bieden aan kinderen die kanker heb

IMG_0421
Slagerij Terpstra

Slagerij Terpstra in Wilnis levert kwaliteitsvlees en veel zelfgemaakte worsten. Wij leverden ze graag kwalitatieve mutsen en caps. En uiteraard komen

IMG_0459
Baby Coverall

Ook voor de allerkleinsten maken we kleding op maat! Voor dit offshore bedrijf produceerden we een look-a-like overall waar de echte mannen in werken.

Reviews

A.S.R.

Klant sinds 2018

Fijn samenwerken met Promofessionals, Jeroen denkt graag mee als je op zoek bent naar iets specifieks. Hij weet je altijd te verrassen. De afhandeling en duidelijke communicatie met zijn team zorgen ervoor dat je weet wat je kunt verwachten. En de mooie producten zorgen ervoor dat je graag blijft terugkomen voor nieuwe promotie artikelen!

Freesmij

Klant sinds 2007

De kracht van Jeroen zit 'm vooral in zijn pro-actieve houding, kennis van ons bedrijf en van zijn markt: hij weet precies wat bij Freesmij past qua relatieschenk en wat niet, komt jaarlijks ook met leuke ideeën.

Walraven

Klant sinds 2001

Of het nu gaat om een eenvoudig relatiegeschenk of een luxere artikel, ze weten altijd met leuke ideeën te komen en zoeken binnen de opgegeven wensen naar een passend geschenk. Daarnaast informeren ze de klant goed over de bedrukking van het logo en de voor- en nadelen van de drukmogelijkheden.

Allseas

Klant sinds 1995

Allseas stelt hoge eigen aan de kwaliteit van promotionele producten. Jeroen denkt mee en zoekt naar oplossingen die niet altijd voor de hand liggen. Hij is erg klantvriendelijk, goed bereikbaar en duidelijk en betrouwbaar over levertijden. Promofessionals is een lang gewaardeerde partner van ons.

Yulius

Klant sinds 2019

Ze verrassen met 'out-of-the-box' voorstellen en gaan niet veel uitdagingen uit de weg om ideeën gerealiseerd te krijgen. Een fijne partner!

SC Johnson Europlant

Klant sinds 1999

Wij waarderen in het bijzonder de betrokkenheid bij ons bedrijf.

ISP Transperfect

Klant sinds 1994

Elke opdracht (groot of klein) wordt zorgvuldig, met oog voor detail, behandeld. De lijnen zijn kort. Jeroens kennis over de producten die hij aanbiedt is groot en vragen worden steevast dezelfde dag adequaat beantwoord.

P.A. van Rooyen Top Movers

Klant sinds 2008

Jeroen hebben wij leren kennen als een fijne persoonlijkheid die heel graag met je mee wil denken.

MINC

Klant sinds 2014

Als tussenpersoon voor meerdere bedrijven richting Promofessionals zit ik goed dankzij de vriendelijke, duidelijke, snelle en complete uitleg en specificaties. Mede dankzij dit zijn onze klanten altijd zeer tevreden met de geleverde producten en services vanuit Promofessionals.

Golfpark Wilnis

Klant sinds 2015

Het juiste advies en de snelle service is wat het zo fijn maakt om met Promofessionals samen te werken.

Bedrijfskleding

Promofessionals levert bedrijven kleding voor uiteenlopende doeleinden. Werkkleding die tegen een stootje kan, sportkleding voor de teamuitjes, representatieve kleding voor beurzen en receptie. Allen met hetzelfde doel: herkenbaarheid en saamhorigheid vergroten. Want als je kleding goed zit en er mooi uitziet, voelen de dragers zich daar prettig in en zullen ze een positieve uitstraling hebben. Goed voor de sfeer en de zichtbaarheid van jouw bedrijf!

Werkkleding

Werkkleding voorzien we op de juiste manier van jouw logo. Het faciliteren van goed zittende kleding levert niet alleen meer arbeidsvreugde op maar vergroot bovendien de productiviteit van je werknemer. Als je je goed voelt werk je beter. Denk hierbij aan broeken, bovenkleding, jassen (afgestemd op de werkomgeving; binnen/buiten, warm/koud, droog/nat, zichtbaarheid en veiligheid) en vergeet niet goede schoenen! Als je lang staat is goed schoeisel van groot belang. Je blijft dan langer fit! Vraag ons om advies. Met onze partner BLAKLADER komen we graag naar je bedrijf voor een passessie. In het Kleding Management Systeem (KMS) wordt alles per medewerker vastgelegd zodat er eenvoudig kan worden bijbesteld. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Sportkleding

Sportkleding voor het teamgevoel tijdens een sportief bedrijfsuitje of voor je werk (denk aan sportscholen, fysiotherapeuten). Wij leveren jou het passende tenue van bijvoorbeeld het A-merk Craft. Nog mooier is het om een geheel eigen tenue (wielren, hardloop) te ontwerpen. Daarbij zijn er nauwelijks beperkingen! D.m.v. sublimatie wordt de rol stof geheel geprint en daarna gesneden en geconfectioneerd. Hoogwaardige producten (van semi tot full professional) waar je lang plezier aan beleeft.

Representatieve kleding

Representatieve kleding voor vele toepassingen. Of je de mensen op je beursstand wilt aankleden of je personeel op de werkvloer, wij hebben de juiste outfits. Van casual tot formeel. Je bent van harte welkom in onze showroom om alle kleding te bekijken. We voorzien je desgewenst van pasmaten zodat je je collega’s de juiste maat kunt laten kiezen.

Kom bij ons langs!

Neem een kijkje in onze showroom dan kunnen we
direct kennis maken!