Categorie_Kleding.png
Productgroep

Bedrijfskleding

Door de uitgebreide bewerkingsmogelijkheden maken we van een basis kledingstuk een compleet gepersonaliseerd kledingstuk. Denk aan bedrukken en borduren van logo's. Maar er kan veel meer: knoopjes, ritsen, zipperpullers, emblemen (van stof, rubber tot leer) in jouw kleuren voor een echt fashion accent! Daarmee ga je zeker opvallen! Het is ook mogelijk om kleding geheel in je eigen huisstijl te laten produceren. Voor sportkleding (vooral fiets en hardloop) hebben we een samenwerking met Craft en kun je waanzinnige outfits creëren. Bezoek onze showroom, dan vertellen we je graag meer. We laten je graag zien, voelen en passen!

Neem contact met ons op

Wall of fame

Laat je inspireren!

IMG_0459
Baby Coverall

Ook voor de allerkleinsten maken we kleding op maat! Voor dit offshore bedrijf produceerden we een look-a-like overall waar de echte mannen in werken.

Allseas_Tyra1
Allseas Tyra

Offshore bedrijven werken over het algemeen met veel partners samen aan enorme projecten. Na afronding van een project worden de mensen die aan het pr

IMG_0453
Rompers Huisman

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen om medewerkers te werven..... Onze klant bedacht het ontwerp en wij lieten ze produceren voor hun Future Engineers!

LELIVELD1
Leliveld

Voor Leliveld Transport uit Mijdrecht dat al bijna 100 jaar in de weer is om o.a. de meest gigantische stukken beton te vervoeren voor hun opdrachtgev

Hoogvliegers
Stichting Hoogvliegers

Stichting Hoogvliegers is een geweldige organisatie. Ze laten zieke of gehandicapte kinderen (6 tot en met 17 jaar) een bijzonder en onvergetelij

IMG_0439
Geborduurde overhemden

Voor een aantal biljartteams mochten we een voorstel doen om ze goed voor de dag te laten komen. We hebben ze de strijkvrije hemden van Harvest &

IMG_0496
Sokken met logo ingeweven

Sokken met logo's zijn een leuk en nuttig relatiegeschenk of promotioneel product. Je kunt allerlei soorten sokken kiezen, ook warme wintersokken

PK_sport1
PK Sport

Voor PK Sport in Vinkeveen maken we de TEAM-kleding, de werkkleding in een sportschool zeg maar. Dit moet comfortabel zitten want de instructeurs of t

Reviews

A.S.R.

Klant sinds 2018

Fijn samenwerken met Promofessionals, Jeroen denkt graag mee als je op zoek bent naar iets specifieks. Hij weet je altijd te verrassen. De afhandeling en duidelijke communicatie met zijn team zorgen ervoor dat je weet wat je kunt verwachten. En de mooie producten zorgen ervoor dat je graag blijft terugkomen voor nieuwe promotie artikelen!

Freesmij

Klant sinds 2007

De kracht van Jeroen zit 'm vooral in zijn pro-actieve houding, kennis van ons bedrijf en van zijn markt: hij weet precies wat bij Freesmij past qua relatieschenk en wat niet, komt jaarlijks ook met leuke ideeën.

Walraven

Klant sinds 2001

Of het nu gaat om een eenvoudig relatiegeschenk of een luxere artikel, ze weten altijd met leuke ideeën te komen en zoeken binnen de opgegeven wensen naar een passend geschenk. Daarnaast informeren ze de klant goed over de bedrukking van het logo en de voor- en nadelen van de drukmogelijkheden.

Allseas

Klant sinds 1995

Allseas stelt hoge eigen aan de kwaliteit van promotionele producten. Jeroen denkt mee en zoekt naar oplossingen die niet altijd voor de hand liggen. Hij is erg klantvriendelijk, goed bereikbaar en duidelijk en betrouwbaar over levertijden. Promofessionals is een lang gewaardeerde partner van ons.

Yulius

Klant sinds 2019

Ze verrassen met 'out-of-the-box' voorstellen en gaan niet veel uitdagingen uit de weg om ideeën gerealiseerd te krijgen. Een fijne partner!

SC Johnson Europlant

Klant sinds 1999

Wij waarderen in het bijzonder de betrokkenheid bij ons bedrijf.

ISP Transperfect

Klant sinds 1994

Elke opdracht (groot of klein) wordt zorgvuldig, met oog voor detail, behandeld. De lijnen zijn kort. Jeroens kennis over de producten die hij aanbiedt is groot en vragen worden steevast dezelfde dag adequaat beantwoord.

P.A. van Rooyen Top Movers

Klant sinds 2008

Jeroen hebben wij leren kennen als een fijne persoonlijkheid die heel graag met je mee wil denken.

MINC

Klant sinds 2014

Als tussenpersoon voor meerdere bedrijven richting Promofessionals zit ik goed dankzij de vriendelijke, duidelijke, snelle en complete uitleg en specificaties. Mede dankzij dit zijn onze klanten altijd zeer tevreden met de geleverde producten en services vanuit Promofessionals.

Golfpark Wilnis

Klant sinds 2015

Het juiste advies en de snelle service is wat het zo fijn maakt om met Promofessionals samen te werken.

Bedrijfskleding

Promofessionals levert bedrijven kleding voor uiteenlopende doeleinden. Werkkleding die tegen een stootje kan, sportkleding voor de teamuitjes, representatieve kleding voor beurzen en receptie. Allen met hetzelfde doel: herkenbaarheid en saamhorigheid vergroten. Want als je kleding goed zit en er mooi uitziet, voelen de dragers zich daar prettig in en zullen ze een positieve uitstraling hebben. Goed voor de sfeer en de zichtbaarheid van jouw bedrijf!

Werkkleding

Werkkleding voorzien we op de juiste manier van jouw logo. Het faciliteren van goed zittende kleding levert niet alleen meer arbeidsvreugde op maar vergroot bovendien de productiviteit van je werknemer. Als je je goed voelt werk je beter. Denk hierbij aan broeken, bovenkleding, jassen (afgestemd op de werkomgeving; binnen/buiten, warm/koud, droog/nat, zichtbaarheid en veiligheid) en vergeet niet goede schoenen! Als je lang staat is goed schoeisel van groot belang. Je blijft dan langer fit! Vraag ons om advies. Met onze partner BLAKLADER komen we graag naar je bedrijf voor een passessie. In het Kleding Management Systeem (KMS) wordt alles per medewerker vastgelegd zodat er eenvoudig kan worden bijbesteld. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Sportkleding

Sportkleding voor het teamgevoel tijdens een sportief bedrijfsuitje of voor je werk (denk aan sportscholen, fysiotherapeuten). Wij leveren jou het passende tenue van bijvoorbeeld het A-merk Craft. Nog mooier is het om een geheel eigen tenue (wielren, hardloop) te ontwerpen. Daarbij zijn er nauwelijks beperkingen! D.m.v. sublimatie wordt de rol stof geheel geprint en daarna gesneden en geconfectioneerd. Hoogwaardige producten (van semi tot full professional) waar je lang plezier aan beleeft.

Representatieve kleding

Representatieve kleding voor vele toepassingen. Of je de mensen op je beursstand wilt aankleden of je personeel op de werkvloer, wij hebben de juiste outfits. Van casual tot formeel. Je bent van harte welkom in onze showroom om alle kleding te bekijken. We voorzien je desgewenst van pasmaten zodat je je collega’s de juiste maat kunt laten kiezen.

Kom bij ons langs!

Neem een kijkje in onze showroom dan kunnen we
direct kennis maken!