Op naar de lente!

Lees hier meer over ons
 

Promofessionals in Mijdrecht

Wij zijn professionals op het gebied van promotionals. In 1994 gestart onder de naam JEROC 2000 en al sinds 1999 gevestigd in Mijdrecht. In 2012 hebben we de naam gewijzigd in Promofessionals waarmee we onze expertise onderschrijven. Ons enthousiaste team helpt je het juiste promotieartikel te kiezen. Zo kan jij je relaties en personeel verrassen met een prachtig relatiegeschenk! Kleed je personeel in onze stijlvolle en functionele bedrijfskleding, die kunnen wij voorzien van iedere gewenste bedrukking. Neem contact met ons op zodat we je kunnen overtuigen van onze veelzijdigheid en de vele mogelijkheden. Bij Promofessionals maken we van basiscs jouw specials!

Promofessionals in Mijdrecht

Promotieartikelen

Zet promotieartikelen bedrukt met jouw logo in om de naamsbekendheid van je bedrijf, vereniging of organisatie te vergroten.
Met unieke, toepasselijke en creatieve promotionele items kom je op een positieve manier onder de aandacht van je doelgroep en blijf je top of mind!
 

Relatiegeschenken

Een met zorg gekozen relatiegeschenk draagt bij aan het versterken van de relatie met je klant. Wij helpen je daar graag bij!
Luxe gadgets die je wilt hebben!

Bedrijfskleding

Als je werknemers er representatief uitzien en zich lekker voelen in de kleding die ze dragen, zullen ze jouw bedrijf met een positieve uitstraling vertegenwoordigen. 
 
Kwalitatieve bedrijfskleding in diverse kleuren alles te voorzien van logo en opdruk

Nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen?

We nodigen je graag uit in onze showroom waar je ons aanbod kunt bekijken en onze expertise kunt ervaren.

maak een afspraak >

niews