Categorie_kerst1.png
Productgroep

Kerst

Al ruim 25 jaar zijn wij de leverancier van op maat gemaakte geschenkpakketten. Het (gepersonaliseerde) geschenk staat bij ons centraal. De laatste jaren kiezen onze klanten steeds vaker voor kerstpakketten zonder veel food als opvulling (hooguit een doos goede chocolade, een stuk lekkere kaas, een mooie fles .....). Scheelt een hoop plek in je voorraadkast......... en de reacties van de ontvangers zijn veelal lovend! Maak een afspraak en ervaar het zelf! 

Neem contact met ons op

Wall of fame

Laat je inspireren!

IMG_0411
P.A. van Rooyen

Voor dit familiebedrijf en in de verhuiswereld een bekend vervoersbedrijf mochten we een voorstel maken voor de werknemers. Velen van hen zijn veel op

Passend geschenk
Van der Helm geschenken

Een passend geschenk voor jouw bedrijf nodig? Wij denken graag met je mee. Een warm plaid en sleutelhanger is een meer dan passend geschenk voor een m

IMG_0457
Plaid met eigen logo

Een mooi geschenk is het deze warme plaids van Vinga. Onze klant geeft ze aan haar relaties en wilde graag wel een logo erop. Wij adviseerden een gewe

Voku_opener_+_fles_wijn
VOKU wijn

Een fles of kruikje met jouw logo/tekst erop gedrukt is mogelijk bij Promofessionals! Ook een eigen etiket kunnen we voor je ontwerpen. Een of meer fl

Jingle Balls
Smit Boxershort

Heb jij een origineel idee voor een relatiegeschenk? Geef het aan bij ons. Wij helpen met het ontwerp voor welk product dan ook. Bij deze opdracht heb

IJSKOUD
IJskoud

Elegant, Chique, Stijlvol... geef het een naam, maar deze koeltas is een HIT! Super goede kwaliteit en in deze stijl zijn er nog meerdere tassen in on

IMG_0463
Afri Flora

Relatiegeschenken van hoge kwaliteit. Zo waardeert AfriFlora haar klanten en medewerkers met een fraaie Bluetooth speaker van het A-merk JBL. Een jaar

Ebner
Ebner

Voor een klant uit Oostenrijk hebben wij deze heerlijk zittende mutsen mogen produceren. En uiteraard persoonlijk gebracht ; -) 

Reviews

A.S.R.

Klant sinds 2018

Fijn samenwerken met Promofessionals, Jeroen denkt graag mee als je op zoek bent naar iets specifieks. Hij weet je altijd te verrassen. De afhandeling en duidelijke communicatie met zijn team zorgen ervoor dat je weet wat je kunt verwachten. En de mooie producten zorgen ervoor dat je graag blijft terugkomen voor nieuwe promotie artikelen!

Freesmij

Klant sinds 2007

De kracht van Jeroen zit 'm vooral in zijn pro-actieve houding, kennis van ons bedrijf en van zijn markt: hij weet precies wat bij Freesmij past qua relatieschenk en wat niet, komt jaarlijks ook met leuke ideeën.

Walraven

Klant sinds 2001

Of het nu gaat om een eenvoudig relatiegeschenk of een luxere artikel, ze weten altijd met leuke ideeën te komen en zoeken binnen de opgegeven wensen naar een passend geschenk. Daarnaast informeren ze de klant goed over de bedrukking van het logo en de voor- en nadelen van de drukmogelijkheden.

Allseas

Klant sinds 1995

Allseas stelt hoge eigen aan de kwaliteit van promotionele producten. Jeroen denkt mee en zoekt naar oplossingen die niet altijd voor de hand liggen. Hij is erg klantvriendelijk, goed bereikbaar en duidelijk en betrouwbaar over levertijden. Promofessionals is een lang gewaardeerde partner van ons.

Yulius

Klant sinds 2019

Ze verrassen met 'out-of-the-box' voorstellen en gaan niet veel uitdagingen uit de weg om ideeën gerealiseerd te krijgen. Een fijne partner!

SC Johnson Europlant

Klant sinds 1999

Wij waarderen in het bijzonder de betrokkenheid bij ons bedrijf.

ISP Transperfect

Klant sinds 1994

Elke opdracht (groot of klein) wordt zorgvuldig, met oog voor detail, behandeld. De lijnen zijn kort. Jeroens kennis over de producten die hij aanbiedt is groot en vragen worden steevast dezelfde dag adequaat beantwoord.

P.A. van Rooyen Top Movers

Klant sinds 2008

Jeroen hebben wij leren kennen als een fijne persoonlijkheid die heel graag met je mee wil denken.

MINC

Klant sinds 2014

Als tussenpersoon voor meerdere bedrijven richting Promofessionals zit ik goed dankzij de vriendelijke, duidelijke, snelle en complete uitleg en specificaties. Mede dankzij dit zijn onze klanten altijd zeer tevreden met de geleverde producten en services vanuit Promofessionals.

Golfpark Wilnis

Klant sinds 2015

Het juiste advies en de snelle service is wat het zo fijn maakt om met Promofessionals samen te werken.

Kerst

Al ruim 25 jaar zijn wij de leverancier van op maat gemaakte geschenkpakketten. Het (gepersonaliseerde) geschenk staat bij ons centraal. De laatste jaren kiezen onze klanten steeds vaker voor kerstpakketten zonder veel food als opvulling (hooguit een doos goede chocolade, een stuk lekkere kaas, een mooie fles .....). Scheelt een hoop plek in je voorraadkast......... en de reacties van de ontvangers zijn veelal lovend! Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Verrassen

Niet iedereen houdt ervan om verrast te worden maar het grootste deel wel! Geef je medewerkers en zakelijke relaties dan ook een met zorg gekozen geschenk (pakket). Wij pakken de geschenken en pakketten feestelijk voor je in zodat het geefmoment voor jou extra leuk wordt. Het uitpakmoment ben je vaak helaas niet bij. Maar geloof ons, als je je best hebt gedaan iets uit te kiezen en persoonlijk te overhandigen, kun je niet meer stuk en zul je zeker gewaardeerd worden. Het vergroot daarmee zeker de loyaliteit en werkt sfeer verhogend.

Geefmoment

Traditioneel blijft december de meest populaire maand om relatiegeschenken uit te delen. De geschenkpakketten voor medewerkers heten in de volksmond niet voor niets Kerstpakketten. Toch kun je het onderscheid maken door (nog) een ander moment in het jaar te kiezen om mensen te verrassen. Dit werkt vaak extra motiverend. Wees creatief en heb je daarbij hulp nodig? Wij zijn er voor je!

Kom bij ons langs!

Neem een kijkje in onze showroom dan kunnen we
direct kennis maken!