Creativiteit, ervaring en een persoonlijke aanpak

Showroom Promofessionals 2019

Promofessionals: professionals in promotionals

Een promotioneel product of relatiegeschenk moet jouw boodschap uitdragen en je merk versterken. Dat kan zijn op product- maar zeker ook op bewerkingsniveau. Continu zijn we op zoek naar het beste antwoord op jouw promotionele vraagstukken en wensen. Oftewel wat is een geschikt product en hoe gaan we dat op de beste manier “branden” met het logo en in de huisstijl van jouw organisatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat er mogelijk is. En misschien nog wel belangrijker: ook wat niet mogelijk is.

Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, creativiteit, service en advies.

Rekening houden met jouw wensen en respecteren van budget en deadlines zijn voor ons vanzelfsprekend.Unieke relatiegeschenken en promotionals

Het perfecte relatiegeschenk bedenken, dat geeft ons energie. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat mogelijk is. En misschien nog wel belangrijker: ook wat niet mogelijk is. Daardoor kunnen we heel goed adviseren. Van bedrukte kleding en bijzondere cadeaupakketten tot custom made promotionals en originele gadgets met logo. Wij helpen je graag!!!

Kernwaarden

  • Kwalitatieve promotionals
  • Creatieve oplossingen
  • Persoonlijke benadering
  • Snelle levering
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Aanbod relatiegeschenken en promotionals

Onze website is geen product database. Zoek je een specifiek product of ben je benieuwd wat mogelijk is binnen jouw budget? Neem vrijblijvend contact met ons op en we zullen je snel enkele voorstellen doen. Ons assortiment is zeer breed maar bij een aantal productgroepen (o.a. powerbanks, bedrijfskleding) gaan we ook de diepte in. Binnen de verschillende productgroepen bieden we steeds een basis collectie van goede kwaliteit en daarboven een wat exclusievere lijn (meer functies, uitgebreidere mogelijkheden, speciale eigenschappen etc.). Als voorbeeld: een windjack basis voor een bedrijfsuitje of evenement zodat je wat wind en regen kan tegenhouden tot een compleet waterdichte regenjas waarmee je de hele dag in de regen kunt werken of golfen zonder nat te worden. Verder is het belangrijk om te weten dat alle producten die we leveren aan de minimale Europese regelgeving voldoen maar vaak nog veel strenger. Met name voor de electronica is het zeer belangrijk dat er geen gevaar ontstaat. Voor een powerbank (noodbatterij) is het zeer belangrijk dat er geen kortsluiting en brand onstaat (short circuit protection), dat het laden stopt zodra je device (smartphone, tablet, camera etc.) vol is (over charge protection) en ook dat de powerbank je device niet leeg trekt want dan kan de batterij van je device niet meer worden opgeladen (over discharge protection) en tot slot een beveiliging dat als je de powerbank zelf oplaadt dat deze beschermd is tegen te hoge voltages (pieken: een over voltage protection). Heel veel maar noodzakelijke bescherming en veiligheidseisen. Voor een bidon bijvoorbeeld is het weer belangrijk dat er geen weekmakers in verwerkt zijn en dat ze aan de voedselwaren wet voldoen (food save products).

Onze werkwijze

Neem telefonisch, per email contact op of kom gewoon even langs in onze showroom. Op basis van jouw wensen, sturen we je binnen enkele werkdagen een advies op maat. Ben je akkoord? Dan worden de producten besteld en ontvang je vooraf een digitale presentatie om het product inclusief bewerking te kunnen beoordelen. Na jouw goedkeuring worden de goederen op de door jou gewenste datum uitgeleverd. Een garantie die we al ruim 20 jaar geven en ons vele trouwe klanten heeft opgeleverd.

Privacy Policy Promofessionals

Promofessionals hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.