categorie_promotie.png
Productgroep

Promotie

Reclameartikelen (of promotieartikelen) zijn bij uitstek geschikt om een (nieuw) logo onder de aandacht te brengen. Ze vergroten je naamsbekendheid. Ook radio- en tv reclames doen dit maar uit onderzoek is gebleken dat je naam (merk) veel langer blijft hangen door de inzet van promotionele artikelen. Wij helpen je bij de keuze van het product en zorgen voor de juiste bedrukking. Zo blijft jouw bedrijf lang ‘top of mind’ bij je doelgroep.

Neem contact met ons op

Wall of fame

Laat je inspireren!

Geodirect_-_microfiberdoek
Geodirect | Microvezel

'Leveren jullie ook microfiber doeken met bedrukking?' Jazeker! Onze klant geeft deze doeken mee aan de klanten die producten afnemen bij h

BH-ADS_sleutelhangers
Slokker Vastgoed

'Een promotioneel item voor onze nieuwbouwprojecten in Zeewolde. Thema 'water'. Jullie een goed idee?' Uiteraard hadden wij idee&eu

Batenburg_-_connecter
Batenburg Techniek | Beursitem

'We staan binnenkort op meerdere beurzen. Hebben jullie een goed functioneel item welke wij kunnen uitdelen daar?' De laadkabel met datablo

Huisman_zonnebril
Huisman | Skitrip

'We gaan op skitrip met de collega's en willen een leuk item mee.' Wat leuk! Deze hippe zonnebril in eigen PMS kleur is het uiteindelij

Strandbal_FEM_fotoshop_2.0
FEM!

Zon, Zee StrandBAL! Een heerlijk zomers item welke het goed doet bij jong en oud. Voor Fem Fotoshop hebben wij deze mogen maken. En zij heeft weer vee

Van_Rooyen_-_kerstkaart
P.A. van Rooyen | Kerstgroet

'Een originele duurzame kerstgroet voor onze klantrelaties? Wij hebben wel ideeën.' Altijd goed natuurlijk wanneer de klant zelf met i

Hopman_def
Hopman sleutelhanger

Een sleutelhanger voor alle sleutels die je bij je moet dragen. Promotie die je bij blijft!

Frisbee
Frisbee

Een leuk zomergeschenk met jouw tekst en/of logo. Passend geschenk bij het zomerpakket of als los item als relatiegeschenk. Wat is jullie budget? Wij

Reviews

A.S.R.

Klant sinds 2018

Fijn samenwerken met Promofessionals, Jeroen denkt graag mee als je op zoek bent naar iets specifieks. Hij weet je altijd te verrassen. De afhandeling en duidelijke communicatie met zijn team zorgen ervoor dat je weet wat je kunt verwachten. En de mooie producten zorgen ervoor dat je graag blijft terugkomen voor nieuwe promotie artikelen!

Freesmij

Klant sinds 2007

De kracht van Jeroen zit 'm vooral in zijn pro-actieve houding, kennis van ons bedrijf en van zijn markt: hij weet precies wat bij Freesmij past qua relatieschenk en wat niet, komt jaarlijks ook met leuke ideeën.

Walraven

Klant sinds 2001

Of het nu gaat om een eenvoudig relatiegeschenk of een luxere artikel, ze weten altijd met leuke ideeën te komen en zoeken binnen de opgegeven wensen naar een passend geschenk. Daarnaast informeren ze de klant goed over de bedrukking van het logo en de voor- en nadelen van de drukmogelijkheden.

Allseas

Klant sinds 1995

Allseas stelt hoge eigen aan de kwaliteit van promotionele producten. Jeroen denkt mee en zoekt naar oplossingen die niet altijd voor de hand liggen. Hij is erg klantvriendelijk, goed bereikbaar en duidelijk en betrouwbaar over levertijden. Promofessionals is een lang gewaardeerde partner van ons.

Yulius

Klant sinds 2019

Ze verrassen met 'out-of-the-box' voorstellen en gaan niet veel uitdagingen uit de weg om ideeën gerealiseerd te krijgen. Een fijne partner!

SC Johnson Europlant

Klant sinds 1999

Wij waarderen in het bijzonder de betrokkenheid bij ons bedrijf.

ISP Transperfect

Klant sinds 1994

Elke opdracht (groot of klein) wordt zorgvuldig, met oog voor detail, behandeld. De lijnen zijn kort. Jeroens kennis over de producten die hij aanbiedt is groot en vragen worden steevast dezelfde dag adequaat beantwoord.

P.A. van Rooyen Top Movers

Klant sinds 2008

Jeroen hebben wij leren kennen als een fijne persoonlijkheid die heel graag met je mee wil denken.

MINC

Klant sinds 2014

Als tussenpersoon voor meerdere bedrijven richting Promofessionals zit ik goed dankzij de vriendelijke, duidelijke, snelle en complete uitleg en specificaties. Mede dankzij dit zijn onze klanten altijd zeer tevreden met de geleverde producten en services vanuit Promofessionals.

Golfpark Wilnis

Klant sinds 2015

Het juiste advies en de snelle service is wat het zo fijn maakt om met Promofessionals samen te werken.

Promotie

Reclameartikelen (of promotieartikelen) zijn bij uitstek geschikt om een (nieuw) logo onder de aandacht te brengen. Ze vergroten je naamsbekendheid. Ook radio- en tv reclames doen dit maar uit onderzoek is gebleken dat je naam (merk) veel langer blijft hangen door de inzet van promotionele artikelen. Wij helpen je bij de keuze van het product en zorgen voor de juiste bedrukking. Zo blijft jouw bedrijf lang ‘top of mind’ bij je doelgroep.

Inzetbaarheid

Je kunt promotionele producten inzetten op beurzen (en events) om aandacht te krijgen voor je bedrijf en de producten of diensten die je levert. Kies dan wel voor een product dat de ontvanger voor enige tijd zal gebruiken. Daardoor worden je naam en logo steeds gezien en dat blijft hangen. Wij zorgen voor bruikbare en kwalitatieve geschenken met een juiste aanbreng van je logo zodat de producten aansluiten bij je huisstijl. Elk artikel met jouw logo erop is immers je visitekaartje.

Duurzaamheid

Naar onze mening bestaan er geen 100% duurzame producten aangezien ieder product een CO2 footprint heeft. Daarom streven we ernaar om die footprint zo laag mogelijk te krijgen. Gebruik van duurzame, recyclebare materialen helpt hierbij. Maar wat nog meer helpt is om de inzet van promotionele producten goed te overwegen. Kies dan ook voor bruikbare, kwalitatieve artikelen zodat ze niet direct in prullenbak verdwijnen. Zonde van je geld maar vooral slecht voor het milieu. Wij helpen je graag.

Kom bij ons langs!

Neem een kijkje in onze showroom dan kunnen we
direct kennis maken!